Noise-cancelling hoofdtelefoon

Herontdek de vreugde van het reizen. Met een hoofdtelefoon met NoiseGard®, Sennheiser's eigen actieve ruisonderukkingstechnologie, kunt u rustig naar uw favoriete muziek of audioboeken luisteren, zelfs in de meest lawaaierige omgevingen.

Puur muziekplezier, waar je je ook bevindt.

Een travel hoofdtelefoon van hoge kwaliteit betovert je met zijn wonderbare klank, waar je je ook bevindt: in het vliegtuig, de trein, of de bus, in hotellobby’s en ga zo maar door. Allemaal doorgaans lawaaierige plaatsen waar een travel hoofdtelefoon die omgevingsruis efficiënt afschermt best welkom is. Passieve ruisonderdrukking is interessant maar Sennheiser gaat met zijn actieve NoiseGard®-technologie nog een stap verder en dempt actief, afhankelijk van de omgeving. De TalkThrough-functie garandeert gerichte communicatie met de buitenwereld en Bluetooth® laat je nog beter relaxen, omdat je weet dat je je over kabels geen zorgen hoeft te maken. Op pad dus maar! Reizen zal nooit meer hetzelfde zijn met een luxueuze reiskoptelefoon van Sennheiser.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.