On-ear hoofdtelefoons

Vindt u het geluid van de "full-size" hoofdtelefoon fijn, maar wenste u dat ze een beetje lichter en minder omvangrijk waren? Sennheiser on-ear hoofdtelefoons zijn de perfecte keuze - ze leveren full-size geluid in een compact ontwerp dat fijn op het oor zit.

Voor wie liever een kleinere hoofdtelefoon heeft, maar geen compromis wil maken op het geluid.

Lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen, en comfortabel om te dragen - on-ear hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor dynamische en mobiele mensen. Met oorkussens die net zo comfortabel zijn als die van de over-ear modellen, alleen minder groot, zijn de on-ear hoofdtelefoons uitermate geschikt voor langere gebruiksperiodes. Vaak hebben ze een geïntegreerde afstandsbediening en/of een opvouwbaar ontwerp. Een stevige reisetui maakt het pakket compleet, en natuurlijk klinken ze net zo goed op je home-stereo als op je mobiele apparaat.

Sennheiser biedt een breed scala aan fantastisch klinkende on-ear modellen, waaronder de high-performance MOMENTUM On-ear, lichtgewicht pc-headsets, en andere draagbare hoofdtelefoons met een prijswinnend, opvouwbaar ontwerp.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.