Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

In-ear hoofdtelefoons

Ze zijn klein, comfortabel, en ze zorgen voor een geweldig geluid dat letterlijk direct in uw oren gaat. Dat is Sennheiser kwaliteit – neem ze mee op u volgende reis, ga joggen, of geniet er gewoon van in het comfort van uw eigen huis.

In-ear hoofdtelefoons - Oordopjes die de afstand tussen jouw muziek en je oren verkleinen. Klein ontwerp, groots geluid.

Ze zijn klein genoeg om in iedere broekzak te passen. En ze verkorten de afstand tussen jou en het geluid, meer dan welk ander hoofdtelefoonontwerp dan ook. Maar om gigantisch goed te klinken, moeten ze wel goed in je oor passen. Daar wordt voor gezorgd door oordopjes in verschillende maten en de goed-ontworpen haken. In-ear hoofdtelefoons van hoge kwaliteit zijn de perfecte keuze voor reizigers of voor in de sportschool.

Sennheiser biedt een breed scala aan in-ear modellen: van de modernste audiofiele versies tot waterdichte sportmodellen. Ook zijn er headsets met Bluetooth® of bedrade headsets met geïntegreerde afstandsbediening - de ideale keuze wanneer je je smartphone een sonische update wilt geven.

28 Resultaten

Filter

Connectiviteit

(Mobiele) Telefoontoestellen en tablets
Apple iPhone, iPod en iPad
ander mobiel telefoontoestel
andere mp3-speler
Android
Home audio
Hifisysteem
Gameconsoles
Multi Platform
PC
Mac
  • Ervaar het plezier van bewegen op de klank van de Sennheiser CX SPORT, de nieuwe draadloze in-ear sp... Meer
129.00

incl. BTW – gratis verzending

  • Een echt zwaargewicht op gebied van audio, gehuld in een ultralicht frame: de Sennheiser CX 6.00BT d... Meer
99.00

incl. BTW – gratis verzending

  • De heerlijke MOMENTUM Free is de meest compacte Bluetooth-koptelefoon die we ooit ontwikkelden. En e... Meer
199.00

incl. BTW – gratis verzending

  • Met de IE 80 S-oortelefoon tillen we de opvallende combinatie van esthetisch design en professionele... Meer
349.00

incl. BTW – gratis verzending

  • Neem je wereld op in 3D-videoklank!

    Nu kun je je wereld opnemen en delen net zoals j... Meer
299.00

incl. BTW – gratis verzending

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires
U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Registreer je product
Heb je al een Sennheiser? Registreer je product en geniet van een simpele en snelle service via ons wereldwijd netwerk van service centers.

Actie tegen imitatie
Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.