In-ear hoofdtelefoons

Ze zijn klein, comfortabel, en ze zorgen voor een geweldig geluid dat letterlijk direct in uw oren gaat. Dat is Sennheiser kwaliteit – neem ze mee op u volgende reis, ga joggen, of geniet er gewoon van in het comfort van uw eigen huis.

In-earkoptelefoon: klein van ontwerp, groots in klank

Ze zijn klein genoeg om in iedere broekzak te passen. En ze verkorten de afstand tussen jou en het geluid, meer dan welk ander hoofdtelefoonontwerp dan ook. Maar om gigantisch goed te klinken, moeten ze wel goed in je oor passen. Daar wordt voor gezorgd door oordopjes in verschillende maten en de goed-ontworpen haken. In-ear hoofdtelefoons van hoge kwaliteit zijn de perfecte keuze voor reizigers of voor in de sportschool.

Sennheiser biedt een breed scala aan in-ear modellen: van de modernste audiofiele versies tot waterdichte sportmodellen. Ook zijn er headsets met Bluetooth® of bedrade headsets met geïntegreerde afstandsbediening - de ideale keuze wanneer je je smartphone een sonische update wilt geven.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.