F703 SENNHEISER × FREITAG

Maak kennis met de ultieme street edition van URBANITE

Hifi voldoet aan hoge individualiteit. Het design is uiterst functioneel. Een enorm club geluid dat overal mee naar toe gaat.

Sennheiser en de Zwitserse accessoire fabrikant FREITAG introduceren de ultieme street-ready edition van Sennheiser's URBANITE hoofdtelefoon. De SENNHEISER F703 × FREITAG modellen zijn individueel op maat gemaakt in de huisstijl van FREITAG: met de gepersonaliseerde hoofdbanden in de FREITAG huisstijl, met als handelsmerk de afwerking van gerecycled dekzeil, elke hoofdtelefoon gebruikt een volledig uniek stuk materiaal. Voor een complete, geïndividualiseerde look voor onderweg, heeft elk item een robuuste etui, vervaardigd uit hetzelfde stuk dekzeil als van de hoofdbanden.

Bekroond ontwerp

Als een waar URBANITE model levert de speciale editie nog steeds een intens club geluid voor onderweg – het biedt een enorme bass maar de compromisloze audio-expertise van Sennheiser zorgt voor uitstekende helderheid over alle frequenties. Aangesloten blijven is gemakkelijk met de in-line afstandsbedieningen en geïntegreerde microfoons voor het aannemen van telefoontjes en het beheren van muziek. De URBANITE streetwise styling heeft een vergelijkbare duurzaamheid. De on-ear-koptelefoon functie bestaat uit solide metalen onderdelen die de druk van urban live kunnen weerstaan, en zijn ontworpen om handig op te vouwen in de FREITAG-ontworpen draagetui.

De F703 SENNHEISER × FREITAG bundel beschikbaar vanaf 1 december in alle FREITAG winkels, geselecteerde FREITAG dealers en op www.Freitag.ch

Bekroond ontwerp

Belangrijkste kenmerken

  • Sennheiser’s URBANITE on-ear hoofdtelefoon introduceert een unieke FREITAG hoofdband van gerecycled dekzeil en een robuuste etui gemaakt van hetzelfde staal dekzeil.
  • Afneembare kabel met 3-knops afstandsbediening en geïntegreerde microfoon
  • Met een zware bas maar heldere tonen
  • Gebouwd van robuuste duurzame materialen met inbegrip van eersteklas RVS scharnieren en aluminium schuifregelaars
Bezoek FREITAG.ch en koop het nu