Gaming-headsets voor de PlayStation™

Comfort en een helder geluid voor alle gamers met een PlayStation™

Hardcore gamer of nonchalante kenner. Het doet er niet toe of het om een belangrijk toernooi of op de bank in de kelder gaat - het enige wat telt is de kwaliteit van de ervaring. En precies dat kunnen wij leveren. Bereid je voor op een wereld van comfort, controle en een opmerkelijk helder geluid.

7 Resultaten

  • Sennheiser’s GSP 300, 301, 302 & 303 is de ultieme upgrade voor gamers voor wie alleen het beste tel...
  • Meer
99.00

incl. BTW – gratis verzending

  • Wereldwijd de favoriete headset voor professionele gamers. De in Duitsland ontwikkelde luidsprekerte...
  • Meer
169.00

incl. BTW – gratis verzending

Waarom een gaming-headset?

Al 70 jaar staat de naam Sennheiser voor hoofdtelefoons, headsets, microfoons en geïntegreerde systemen van topkwaliteit. Onze naam is synoniem aan een natuurgetrouwe geluidsweergave en op maat gemaakte oplossingen bij ieder aspect van het opnemen, zenden en weergeven van geluid.

Ontdek de natuurgetrouwe geluidsweergave

Game tijd is jou tijd, daarom wordt elke gaming-headset van Sennheiser geleverd met een ingebouwde missie: maximaal speelplezier bieden door een puur en doordringend audiogeluid. Game-ontwerpers maken gebruik van de opnameapparatuur en headsets van Sennheiser om de audio van games te ontwikkelen. Deze headset is ontwikkeld om je naar precies dat gedetailleerde en kwalitatief hoogwaardige akoestische niveau te brengen, dat de game-ontwerpers voor ogen hadden.

Click here for more information
Ontdek de natuurgetrouwe geluidsweergave

Een perfecte match

Sennheiser is het enige bedrijf dat zowel de precisiemicrofoons maakt waarmee jouw games zijn opgenomen, als de headsets waarmee jij naar het geluid luistert. Waarom zou je dan een ander merk headset willen gebruiken?

Een perfecte match

Gids voor het kiezen van de juiste gaming-headset

Gids voor het kiezen van de juiste gaming-headset

Voor zowel het professionele als thuis-gamen is het geluid een belangrijk element en de investering in de juiste headset is een must wanneer je jou game naar het volgende level wilt brengen. Meer

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Meer