Sennheiser RS Series

Een nieuwe generatie. Een nieuwe standaard.

Sennheiser's volgende generatie draadloze home entertainment hoofdtelefoons.

Geen kabel, geen compromis. Dat is de missie van de nieuwe generatie van Sennheiser's RS serie hoofdtelefoons. Het resultaat is een viertal hoofdtelefoons, voorzien van state-of-the-art technologie. Met Sennheiser's eigen draadloze transmissie technologie voor een uiterst authentiek geluid. Met hoofdtelefoons die het legendarische Sennheiser geluid leveren om u, als ontvanger, de sfeer te laten voelen. Elk van deze hoofdtelefoons is afgestemd op de individuele behoeften en eisen. Dus, iedereen die van kwalitatief geluid houdt, cineasten die van surround-sound houden, gepassioneerde audioliefhebbers en perfectionisten met een voorkeur voor individuele sound tuning - maak kennis met onze RS 165, RS 175, RS 185 en RS 195 ...

Meet the RS Wireless Series

Geluid

Authentiek, high-quality geluid. Dat is wat je met recht verwacht van Sennheiser. En dat is wat de high-performance draadloze RS serie hoofdtelefoons u geven. En meer: want zij stemmen het geluid af op uw wensen en voorkeuren. En dat maakt uw luisterervaring nog leuker. Onderdompelen in de soundscape van een film, de levendige sfeer van een live TV-uitzending of de geavanceerde studio-opname van uw favoriete muzikanten.

Geluid

Wireless Mobility

Sennheiser's RS-serie high-quality audio wordt geleverd zonder snoer. Dus terwijl je geest dwaalt rond spannende gedetailleerde soundscapes, loop je vrij rond in huis. Sennheiser's eigen draadloze technologie zorgt voor een hoge kwaliteit geluid, waar je ook bent. Zijn efficiënte beheer van bandbreedte zorgt voor een robuust, zeer betrouwbare en storingsvrije luisterervaring. Dus, als het geluid van Sennheiser u raakt, is er geen reden meer om terughoudend te zijn.

Wireless Mobility

Draagcomfort

Geniet van het geluid, vergeet de hoofdtelefoon. Dat is de boodschap van Sennheiser's RS-serie als het gaat om draagcomfort. Al haar hoofdtelefoons hebben circumaurale cups die behaaglijk om het oor zitten. Met oorkussens die moeiteloos aan te passen zijn aan uw oren en hoofd. Hun zachte flexibele demping behaagt iedereen, zelfs degenen die een bril dragen. De perfecte setting voor lange uren luisterplezier.

Draagcomfort

Gebruiksgemak

De Sennheiser RS-serie volgt een plug & play filosofie. Opzetten is snel en eenvoudig, en alles valt op zijn plaats: Zet de hoofdtelefoon aan en de zender springt onmiddelijk aan. Volume en geluid worden ingesteld door intuïtieve bediening op de hoofdtelefoon en de zende. Laad de accu's eenvoudig door het plaatsen van de hoofdtelefoon op zijn docking station. Wanneer u ze verwijdert, toont een LED-display het laadniveau. Is het eenvoudig? Ja. En geweldig, natuurlijk.

Gebruiksgemak

Connectiviteit

De Sennheiser RS-serie past perfect bij alle bestaande audio & video-omgevingen. Met een optische ingang (behalve RS 165) en een optie voor een analoge verbinding. Aan de kant van de transmissie zorgt efficiënt beheer van bandbreedte voor best-in-class synchronisatie met uw apparatuur in huis. Met de garantie dat het onberispelijke digitale audio signaal kan worden opgepikt door twee koptelefoons in parallel, zodat u de vrijheid en het geluid kunt delen.

Connectiviteit
Bekijk de video