18/06/2014 Zellik

Samenwerking Sennheiser & Westcon

Sennheiser en Westcon Convergence zijn distributie-partners in de Benelux

Sennheiser, toonaangevende leverancier van premium headsets en speakerphones – is een samenwerking aangegaan met IT distributeur Westcon Convergence. Deze stap vloeit voort uit de plannen voor een uitbreiding van de Benelux distributiekanalen. Zo kan de markt voor professionele telecom headsets nog beter worden bediend.

Freesize thumb man

Andreas Bach, Directeur van Sennheiser Communications: “Onze nieuwe overeenkomst met Westcon zorgt voor een enorme uitbreiding van onze distributie. De kracht van Westcon in het groeiende UC segment is daarbij een groot voordeel. De combinatie van Westcon’s grote resellers en system integrators netwerk en Sennheiser’s uitgebreide assortiment van premium business headsets en speakerphones biedt beide partijen enorm veel kansen. We kijken uit naar een wederzijds vruchtbare samenwerking die resulteert in een positief effect voor onze resellers en klanten.”


Geert Cornelis, Sales Manager Westcon UC&C Belgium: “Als toegevoegde waarde distributeur van UC&C oplossingen ziet Westcon Benelux de vraag naar adequate oplossingen in de UC omgeving nog steeds stijgen.
Sennheiser headsets zijn hoogwaardige oplossingen die naadloos in het UC en Lync eco-system portfolio van Westcon passen. Dankzij de toevoeging van Sennheiser oplossingen aan ons portfolio kunnen wij nog beter aan de vraag van onze partners naar UC-optimized headsets voldoen.“

Westcon Group, Inc. is een grote Value Added Distributeur in het segment voor Unified Communications, netwerkinfrastructuur, datacenters en security solutions en beschikt over een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde resellers. Het bedrijf waarvan het hoofdkantoor in New York state is gevestigd, draait een jaaromzet van meer dan $4 miljard.

Westcon Convergence gaat haar resellers vanaf nu het assortiment professionele Sennheiser headsets aanbieden. De ondersteuning voor het accountmanagement daarbij, neemt Sennheiser echter voor haar rekening. Sennheiser biedt het distributiekanaal zowel conven-tionele als UC (Unified Communications) headsets voor draadgebonden én draadloze toe-passingen, maar ook Bluetooth oplossingen zoals de onlangs geïntroduceerde MB Pro serie en de Speakerphone serie.

De meest actuele informatie over Sennheiser vindt u op:

Quote

    Dankzij de toevoeging van Sennheiser oplossingen aan ons portfolio kunnen wij nog beter aan de vraag van onze partners naar UC-optimized headsets voldoen.
    Geert Cornelis, Sales Manager Westcon UC&C


Downloads

Contactpersoon Hoofdkantoor

Mareike Oer
Corporate
Tel: +49 5130 600 1719


Over Sennheiser
Vorm geven aan de sound van morgen en voor zijn klanten unieke klankervaringen tot stand brengen… Dat is het doel waarrond wereldwijd alle medewerkers en partners van Sennheiser zich verenigen. De onderneming is opgericht in 1945 en uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende producenten van koptelefoons, microfoons en draadloze zendersystemen. Met zijn 21 verkoopfilialen en partnerrelaties van vele jaren is de groep actief in ruim 50 landen. Daarnaast telt hij nog eens eigen productiefaciliteiten in Duitsland, Ierland, Roemenië en de VS. Sinds 2013 staat met Daniel Sennheiser en Dr. Andreas Sennheiser de derde generatie van de familie aan het hoofd van de onderneming. In 2017 genereerde de Sennheiser-groep een omzet van in totaal € 667,7 miljoen.
www.sennheiser.com.