Onze gaming-headsets

Ben je op zoek naar een nieuwe headset voor je games en ben je er niet zeker van welke het moet worden? Hoe wij denken over hoe het geluid van games moet klinken en wat wij in onze ontwerpen steken om jou de best mogelijke gaming-headsets te bieden staat hier.

Strakke, pure audio van de game

70 jaar excellent geluid samengeperst in hightech gaming-headsets

Misschien bestaat er wel niet zoiets als het perfecte geluid, maar elke dag komen wij een stapje dichter bij het realiseren van wat wij geloven dat mogelijk zou kunnen zijn.

Een gaming-headset moet je in het spel brengen en niet er voor. De audio van de game moet op een manier worden weergegeven die recht doet aan het geluid zoals het is opgenomen, en dus niet wordt beïnvloed door extra basgeluiden of op andere wijze wordt veranderd. De producers achter de games besteden honderden uren aan het perfectioneren van de audio. Waarom dat veranderen?

Strakke, pure audio van de game

De geluiden waarmee games worden gemaakt

Games worden opgenomen met behulp van opnameapparatuur van Sennheiser.

Game-ontwerpers maken gebruik van de opnameapparatuur en headsets van Sennheiser om de audio van games te ontwikkelen. Onze headsets werden ontwikkeld om je naar precies dat gedetailleerde en kwalitatief hoogwaardige akoestische niveau te brengen, dat de game-ontwerpers voor ogen hadden. Vraag dat maar eens aan de mensen achter Hitman, Far Cry, Assassin’s Creed en veel andere games. Zij gebruiken allemaal Sennheiser.

De geluiden waarmee games worden gemaakt

Gebouwd voor lange levensduur

Jouw headset mag niet na een jaar stuk gaan.

De hoofdbeugel mag niet uit vorm raken en de audio moet na een paar jaar gebruik net zo helder zijn als toen je hem kocht. Wij staan voor onze kwaliteit en geven je daarom twee jaar garantie, ongeacht in welk deel van de wereld je woont en welke gaming-headset van Sennheiser je koopt.

Gebouwd voor lange levensduur

Made in Europe, door ons

Soms moet je om dingen te laten werken het zelf doen.

De sleutel tot een geweldige gaming-headset is de omvormer, die het geluid van de game reproduceert. Bij Sennheiser onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij onze omvormers in Duitsland en Ierland. Wij zijn er trots op dat wij de enige grote fabrikant van gaming-headsets zijn die haar eigen omvormers bouwt.

Made in Europe, door ons

Open of gesloten - kies verstandig

Onze gaming-headsets vallen normaal gesproken binnen één van de twee categorieën: open en gesloten.

Headsets in een open uitvoering worden gebouwd met open zijkanten, waarmee wordt bedoeld dat de omgevingslucht je oor kan bereiken. Bij het dragen van een open headset voel je minder warmte en je kunt deze gemakkelijke urenlang comfortabel dragen. Omdat deze headsets open zijn kun je mensen om je heen horen praten en geluid uit de speakers kan eventueel door mensen in je omgeving worden gehoord. Open headsets zijn geweldig wanneer je thuis aan het gamen bent.

Gesloten headsets worden vaak gebruikt door gamers die echte privacy nodig hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval bij toernooien, waar je niet door het geluid uit je omgeving gestoord wilt worden.

Open of gesloten - kies verstandig

Lawaai-onderdrukkende microfoon

Chat kristalhelder met andere spelers, ongeacht hoe je speelt

Al onze gaming-headsets zijn voorzien van technologieën die als basis onze professionele opnameapparatuur hebben. Dit omvat de lawaai-onderdrukkende technologie, die ervoor zorgt dat de microfoon van de headset erop is gericht om je stemgeluid te registreren en niet de geluiden om je heen. Dit betekent dat je duidelijk met je team kunt spreken en minder last hebt van achtergrondgeluiden.

Lawaai-onderdrukkende microfoon

Comfort

Voel de game, niet de headset.

Jou headset moet net zo goed voelen als hij eruit ziet.
Comfort is voor al onze headsets van doorslaggevende betekenis. Voor sommige modellen heeft het jarenlang ontwikkelen gekost, aangezien wij willen dat elk model zo licht en onopvallend als mogelijk wordt ervaren.

Wij testen onze headsets gedurende vele jaren en op honderden verschillende vormen van hoofden om een optimaal draagcomfort te kunnen garanderen. Al onze headsets zijn voor een optimaal comfort ontworpen met licht materiaal.

Comfort

Gids voor het kiezen van de juiste gaming-headset

Gids voor het kiezen van de juiste gaming-headset

Voor zowel het professionele als thuis-gamen is het geluid een belangrijk element en de investering in de juiste headset is een must wanneer je jou game naar het volgende level wilt brengen. Meer

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Meer