Het concurrentievoordeel in esport

Bij Sennheiser zijn we van begin af aan onderdeel geweest van competitieve gaming, eigenlijk al voor er zoiets bestond als esport. Al meer dan tien jaar werken we met plezier samen met veel van de op dit moment gevestigde namen en merken in de business. Ondersteuning en uitbreiding van de scene is voor ons altijd van belang geweest. Door professionele audioapparatuur voor gaming aan te bieden maken we prestaties op het hoogste niveau mogelijk.

Teams

Wij stellen onze teams en digitale sporters in staat topprestaties neer te zetten en op ons concurrentievoordeel voort te bouwen met onze state-of-the-art audioapparatuur voor gaming. Bekijk de teams die wij op dit moment sponsoren en kom hieronder meer over ze te weten:

SK Gaming

In de afgelopen twee decennia slaagde SK Gaming erin om meer dan 60 grote kampioenschapstitels in de wacht te slepen en miljoenen aan prijzengeld te verdienen met verschillende games, waaronder LoL, FiFa, Hearthstone, Paladins, Smite en Arena of Valor.

Rush Gaming

Rush Gaming draait om meer dan competitie. Als populairste Call of Duty-team en tweevoudig kampioen van Japan doet Rush Gaming zijn best om fans en de community te vermaken, inspireren en leiden via contentcreatie, kleding en adembenemende wedstrijden.

Newbee

Een van de meest legendarische en succesvolle esports-organisaties van China, met topteams in meerdere games, zoals Dota 2, FIFA Online, Honor of Kings en nog veel meer.

San Francisco Shock

San Francisco Shock is een van de oprichters van de Overwatch League en de trots van San Francisco.Met een team dat bestaat uit ervaren en aanstormende spelers, maken ze een duidelijk statement in competitief Overwatch.

NRG

NRG is een grote Amerikaanse e-sportorganisatie, opgericht door Andy Miller en Mark Mastrov. Ze hebben als doel om hun kennis en expertise uit traditionele sporten te gebruiken om getalenteerde e-sporters optimaal te laten presteren in hun games.
Dankzij deze benadering heeft NRG Esports succes bereikt met hun topteams in CS:GO, Overwatch, Smash, Fortnite, Rocket League en nog veel meer.

Toernooien en casting studio’s

We zijn een samenwerking aangegaan met enkele van ‘s werelds voornaamste e-sportstudio’s en beroemdste toernooien binnen de e-sportscene. Ook zijn we er trots op deel te hebben uitgemaakt van unieke communitytoernooien zoals de HomeStory Cup en The Summit, waar we voor de hoogst mogelijke geluidskwaliteit hebben gezorgd. Bekijk de websites van een aantal studio’s en organisatoren hieronder om te zien hoe hun volgende evenement eruit zal zien:

Beyond the Summit

Beyond the Summit houdt zich bezig met het creëren en uitzenden van hoogwaardige eSports-content. Ze staan bekend om hun speciale Summit-toernooien. Binnen de community is dit het favoriete toernooi bij uitstek voor games zoals Dota2, CS:GO & Smash Bro's.

TakeTV

Organiseert unieke gamingevenementen voor StarCraft II, Hearthstone, Overwatch en nog veel meer. Dankzij hun unieke locatie kunnen mensen hun passie voor gaming en eSports delen met anderen.

Streamers

We hebben het altijd als een privilege beschouwd onze favoriete streamers te ondersteunen en hen te helpen om unieke, hoogwaardige inhoud voor hun kijkers te produceren. Met audioapparatuur van Sennheiser kunnen persoonlijkheden en influencers hun publiek kristalhelder bereiken. Leer de streamers van de Sennheiser-familie hieronder kennen:

Grimmmz

Grimmmz begon als een pro-player in Killer Instinct, maar is overgestapt en domineert nu de slagvelden in PUBG & Fortnite. Daar staat hij bekend als een van de meest vermakelijke en vaardige spelers binnen beide games. Stem zeker een keer af op zijn stream om een glimp te vangen van de razendsnelle actie.

Trymacs

De zelfverklaarde "noob die wordt uitgenodigd voor esport-evenementen" vermaakt zijn publiek in het Duits, met Fortnite-video's, streams, vlogs en zo nu en dan een boekbespreking.

Gamingbedrijven

Met grote trots zijn wij de voorkeurspartner van enkele van de grootste namen in de gamingscene. Hieronder zie je met wie wij samenwerkingsverbanden hebben om de beste producten te creëren voor de fans:

Tencent

Als grootste gamingbedrijf ter wereld bezit Tencent aandelen in een groot aantal andere gaminguitgevers en domineert het de MOBA-markt met Arena of Valor.

HI-Rez Studios

Dit is de studio die Paladins, Smite en Hand of the Gods heeft ontwikkeld. De games zijn gratis te spelen en hebben een enorm aantal toegewijde fans, maar zijn ook uitgegroeid tot belangrijke games in professionele eSports-wedstrijden.