Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ?
Menu

Sennheiser HE 1 - The new Orpheus

Reshaping excellence – the legend reborn

Uitmuntendheid opnieuw vormgegeven.

In 1991 creëerden we de beste hoofdtelefoon in de wereld. We noemden hem Orpheus. Nu, hebben we het weer gedaan. De compromisloze filosofie blijft, dit is Sennheiser HE 1. In buitenaards geluid en tijdloze schoonheid. Perfect ontworpen. Uitgerust met unieke eigenschappen en state-of-the-art technologie transformeert deze hoofdtelefoon muziek van iets wat je luistert, in iets wat je leeft.

Ontmoet Sennheiser Orpheus HE 1

Schoonheid met een doel

Het opvallende design van Sennheiser HE 1 verbindt vorm met functie. De versterker zit op een behuizing vervaardigd uit glas, en een massief blok van Carrara marmer. Deze luxe natuursteen - het type beroemd gemaakt door de Renaissance sculpturen van Michelangelo - leent schoonheid, maar voorkomt ook constructiegeluid. Om een ​​visueel verbluffend ontwerp te creëren, zijn de besturingsknopjes nauwgezet gemaakt met de hoogste kwaliteit. Elk knopje is gefreesd uit een enkel stukje messing alvorens te worden bedekt met chroom. Dit is muziek omgezet in een object.

Schoonheid met een doel

Ingenomen

U heeft misschien nog nooit zo'n schoonheid gezien onder de hoofdtelefoons. Maar dit is nog maar het begin. Zie hoe Sennheiser HE 1 geleidelijk tot leven komt - sta een korte pauze toe om de buisjes van de versterker de optimale temperatuur te laten bereiken. Zet ze dan op en reis naar het pure geluid. Naar plekken waar u nog nooit bent geweest. Plaatsen verborgen in uw muziek. Op vinyl. Op cd's. In high-res gegevensbestanden. Sennheiser HE 1 brengt u erheen. Met een audiobereik van 8 Hz tot meer dan 100 kHz, en de laagste omvorming ooit gemeten in een geluidsweergavesysteem: 0,01% bij 1 kHz, 100 dB SPL.

Edelmetalen

Het niet aflatende streven naar perfectie brengt iets unieks. Sennheiser HE 1 is dus de eerste elektrostatische hoofdtelefoon met een Cool Class MOS-FET hoogspanning versterker geïntegreerd in de oorschelpen. Waardoor de capacitieve reactantie van de kabel wordt weggelaten, en een ultra-high impuls fidelity levert, 200% efficiënter dan andere oplossingen die momenteel beschikbaar zijn. 2,4-micrometer-platina verdampte membranen worden gebruikt omdat hun grootte, zoals blijkt uit onderzoek van Sennheiser, een ​​optimale geluidsweergave leveren. Opmerkelijke elektrische en akoestische prestatie wordt gewaarborgd door goud verdampte keramische transducers, terwijl 99,9% verzilverde OFC kabels worden gebruikt voor een optimale geleiding. Om u in staat te stellen om zich onder te dompelen in het resultaat van dit alles, zijn Sennheiser HE 1's oorschelpen, precisie vervaardigd uit massief aluminium, met handgemaakte oorkussens van het fijnste leder en een zachte, allergeenvrije velours/microvezel constructie.

Alles behalve Compromissen

De voordelen van buizenversterkers en transistorversterkers - met Sennheiser HE 1 heeft u ze allemaal. Dankzij een gepatenteerd circuit design. De vacuümbuizen aangesloten op de geveerde, gedempte marmeren behuizing om constructiegeluid te voorkomen en omringd door hoge kwaliteit quartz bollen die beschermen tegen lucht overgedragen geluid, levert deze state-of-the-art-versterker een ultra-high impuls fidelity op een ultra-laag vervormingsniveau. Voor digitaal naar analoog omzetting, kan de versterker digitale signalen ontvangen via de optische en coaxiale SPDIF ingangen of USB-ingang, en het accepteert ook hoge-resolutie PCM en DSD data. Muziek data wordt geconverteerd naar analoge signalen met behulp van de 8 interne DAC's van de ESS SABRE ES9018. Vier kanalen in parallel worden gebruikt voor iedere stereo zijde om de nauwkeurigheid te verbeteren en de vervorming en ruis te verlagen.

Downloads

 • Instruction Manual
  • HE 1 TUBE SET Manual (13 MB) Download

   Version 02/2018

  • Gebruiksaanwijzing HE 1 (27 MB) Download

   Versie 09/2017

 • EC-gelijkvormigheidsverklaring
  • EU Declaration of Conformity HE 1 (530 KB) Download

 • Firmware Updates
  • HE 1 Updater version 1.0.8 - with HE 1 firmware version 3.13 - for mac OS (230 KB) Download

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

  • HE 1 - USB Audio Software Package - Version 3.32.0.19.2018 – includes HE 1 Updater with HE 1 firmware version 3.13 - Windows™ (1.7 MB) Download

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

 • Release Note
  • Release Notes - HE 1 Firmware - Version 3.13 (36 KB) Download

Neem contact op met de Sennheiser Orpheus HE 1 Concierge-dienst

Bent u geïnteresseerd in deze mijlpaal van Sennheiser? Contacteer dan de Sennheiser HE 1 Concierge-dienst, telefonisch op + 49 692 000 18 23 of vul gewoon het onderstaande formuliertje in en we contacteren u zo snel mogelijk.

De velden met een *, moeten verplicht worden ingevuld