18/06/2014 Zellik

Sennheiser Speakerphone

Sennheiser lanceert de Speakerphone Serie: een draagbare speakerphone die weergaloze geluidsweergave combineert met prachtig design

Sennheiser, toonaangevende producent van high-end headsets en speakerphones, lanceert vandaag haar nieuwe serie draagbare speakerphones: SP 10 en SP 20. Bedoeld voor zakelijk (vergader) gebruik: uitmuntende geluidsweergave, bijzonder gebruikersvriendelijk en uiteraard modern vormgegeven. Met de Sennheiser Speakerphone kunnen zakelijk gebruikers - zowel op kantoor, de campus als onderweg- niet alleen bellen, maar ook conference calls voeren.

Freesize thumb speakerphone
Speakerphone

De Sennheiser Speakerphone beschikt uiteraard over de bekende, kenmerkende Sennheiser geluidsweergave en is bovendien op stijlvolle en opvallende manier vormgegeven. Niet voor niets winnaar van zowel de presitigeuze Red Dot Design én iF Design Awards in 2014 dus. Met de Sennheiser Speakerphone wordt een telefonische bespreking of vergadering een beleving: de roemruchte geluidsweergave gecombineerd in eigentijdse stijl. De Sennheiser Speakerphone past op elk bureau, in elk kantoor.

Zakelijke gebruikers kunnen met de Sennheiser Speakerphone zowel telefoongesprekken als conference calls voeren. Alle modellen zijn heel gebruikersvriendelijk; een kwestie van “inpluggen en praten”. De SP 10 maakt verbinding met PC/softphone middels een USB kabel en de SP 20 kan zowel via USB gekoppeld worden aan PC/softphone of via een 3.5 mm jack plug met GSM/tablet.
De SP 20/20 ML is voor beide typen telefonie geschikt: zowel regulier telefoonverkeer als IP telefonie.

Andreas Bach, President bij Sennheiser Communications, vertelt: “Er is nog steeds een stijgende behoefte bij professionals om minder plaatsgebonden contact te onderhouden: vrij kunnen bewegen binnen kantoor complexen, opzetten van á la minute conference calls en zelfs overleg onderweg. Dankzij de sennheiser Speakerphone kan dit. Ontwikkeld om de productiviteit en prestatie van gebruikers optimaal te kunnen benutten, want dankzij de geluidshelderheid, de verstaanbaarheid en het gebruiksgemak hoeft geen extra inspanning te worden geleverd om gesprekspartners te kunnen verstaan. Met deze aanvulling op ons bestaande assortiment van draadloze en draadgebonden headsets voor Contact Centers en Unified Communications, is de uitrusting voor de zakelijke gebruiker nu compleet.”

Sennheiser is hét merk voor gebruikers van (veelvuldig) zakelijke telefonie. Leverancier van headsets en speakerphone oplossingen die naadloos aansluiten bij de moderne, flexibele werkomstandigheden, zorgt Sennheiser voor betere prestaties in de zakelijke wereld. De geluidsweergave is gewoon zoveel beter.
Toonaangevend in geluidskwaliteit, ongeëvenaard in design en met ultiem gebruiksgemak hoog in het vaandel.

Sennheiser SP 10 en SP 20 beschikken uiteraard over de kenmerkende geluidskwaliteit, de optimale verstaanbaarheid en de echo cancellation, zodat zowel gebruikers als luisteraars een optimale gespreksbeleving hebben. De speakers en microfoons die standaard bij een PC of GSM telefoon horen, worden al meer en meer vervangen door Sennheiser Speakerphones. Door de Dual Talk functionaliteit kan een gebruiker – op heel natuurlijk klinkende wijze – het gesprek onderbreken, zodat de kwaliteit van het gesprek optimaal blijft.

Sennheiser Speakerphones hebben een intuitieve gebruikersinterface, waarbij volume regelaar, aanname en verbreek knoppen en handsfree functionaiteit op verbluffend eenvoudige manier zijn geïntegreerd.
Gebruikers kunnen bovendien – wanneer niet aan de telefoon - naar muziek luisteren, waarbij het geluid de kenmerkende Sennheiser signature heeft.

De Sennheiser Speakerphone serie is compatibel met alle bekende UC providers, werkt bovendien met Optimized for Microsoft® Lync® voor zowel Microsoft® Windows® en Mac® en is geschikt voor gebruik met telefoonsystemen als dat van Avaya, IBM and Cisco..

The Sennheiser Speakerphone Series zijn vanaf 30 april 2014 verkrijgbaar.


Downloads

Contactpersoon Hoofdkantoor

Mareike Oer
Corporate
Tel: +49 5130 600 1719


Over Sennheiser
Vorm geven aan de sound van morgen en voor zijn klanten unieke klankervaringen tot stand brengen… Dat is het doel waarrond wereldwijd alle medewerkers en partners van Sennheiser zich verenigen. De onderneming is opgericht in 1945 en uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende producenten van koptelefoons, microfoons en draadloze zendersystemen. Met zijn 21 verkoopfilialen en partnerrelaties van vele jaren is de groep actief in ruim 50 landen. Daarnaast telt hij nog eens eigen productiefaciliteiten in Duitsland, Ierland, Roemenië en de VS. Sinds 2013 staat met Daniel Sennheiser en Dr. Andreas Sennheiser de derde generatie van de familie aan het hoofd van de onderneming. In 2017 genereerde de Sennheiser-groep een omzet van in totaal € 667,7 miljoen.
www.sennheiser.com.