Sennheiser USA

Belangrijke factoren voor het succes van Sennheiser in de VS

Artiesten als Beyoncé, Pink, Katy Perry, Seal en Celine Dion hebben allemaal vertrouwen in onze microfoons om hun beroemde stemmen in de meest natuurlijke, levensechte wijze te presenteren. Belangrijke Broadway-producties - niet te vergeten film, radio en theater - danken ook vaak hun uitstekende geluidskwaliteit aan onze technologie. Zelfs primetime tv-programma's zoals American Idol en Dancing with the Stars rekenen op Sennheiser. We zorgen er ook zeker voor dat we ons niet alleen op chart-topping kunstenaars richten, maar ook om recent ontdekte talenten uit alle muzikale genres te ondersteunen . Last but not least, onze klanten weten dat wij de ideale oplossingen voor vrijwel elke toepassing of omgeving bieden. In de Verenigde Staten, gaat het productaanbod verder dan Sennheiser microfoons en hoofdtelefoons. We distributeren ook extra premie audio merken zoals Neumann microfoons, True Systems versterkers en K-array-luidsprekersystemen. Al deze merken zijn vernieuwers in hun vakgebied en hebben in de afgelopen 20 jaar bijgedragen tot recordhoogte omzetgroei van Sennheiser's in de Verenigde Staten.

Wat maakt ons bijzonder

Onze prestaties hebben ons internationale prijzen bij herhaalde gelegenheden, met inbegrip van het Wetenschappelijk en Engineering Award, een Grammy en een Emmy.

Wat we graag doen

Meer dan 120 medewerkers werken in onze kantoren in de VS, en streven de hoogste normen van perfect geluid na in overeenstemming met de individuele behoeften van de klant. We houden van interactie met onze klanten direct: via ons uitstekende applicatie service team aan de telefoon, of op locatie bij concerten, audio-producties en evenementen van de consument. Alleen met dit direct en frequent contact kunnen we ervoor zorgen dat we blijven leren over de ware wensen van onze klanten en onze visie waarmaken door een uitstekende geluidskwaliteit te bieden die alle individuele eisen beantwoord.

Deze successen zouden niet mogelijk zijn zonder een team dat een passie heeft voor geluid. Voordat wij bij Sennheiser werkten, hadden velen van ons een achtergrond in de professionele audio of waren muzikanten. Velen van ons hebben nog steeds een passie voor muziek en spelen als hobby in een band, maken opnames in hun thuisstudio's of het verstrekken audio-diensten voor de lokale podia. Wij zijn er trots op dat onze talenten, passie voor perfect geluid en voortdurende technische verbeteringen beloond zijn met persoonlijke en zakelijke succes. Op ons Amerikaanse hoofdkantoor in Old Lyme, Connecticut, zijn we er trots op dat onze talenten, passie voor perfect geluid en voortdurende technische verbeteringen zijn beloond met persoonlijk en zakelijke succes.

Onze voorzitter, Greg Beebe, geeft deze filosofie een speciale betekenis. Vanaf het begin, heeft Beebe geholpen om de aanwezigheid van Sennheiser in de VS te groeien, eerst in technische diensten, en nu als president. Hij zegt: "Ons team begrijpt dat consumenten veel keuzes hebben vandaag. De affiniteit van de consument voor een merk is gebaseerd op een aantal dingen, met inbegrip van de prestaties van het product, prijs en service. Ons team in de VS streeft er elke dag naar om excellentie te leveren in al deze aspecten. Totale klanttevredenheid en klantloyaliteit is ons nummer een doel."

Waar hebben we onze wortels

Tegenwoordig biedt Sennheiser werk aan meer dan 2.100 mensen in meer dan 90 landen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Wennebostel, Duitsland, een klein dorpje in de buurt van de Noord-Duitse stad Hannover. Onze Wennebostel productiefaciliteiten voldoen aan de hoogste technische normen in de productie van microfoons, draadloze transmissie technologie, conferentie- en reisleider systemen, luchtvaart headsets, hoge kwaliteit koptelefoon en hoofdtelefoon transducers en monitorsystemen.

Waar zijn we thuis

Sennheiser's producten zijn sinds het begin van 1960 beschikbaar op de Amerikaanse markt. Distributie werd voor het eerst afgehandeld via onafhankelijke distributeurs. In 1991, vestigde Sennheiser haar Amerikaanse hoofdkwartier - Sennheiser Electronic Corporation - in de kustplaats Old Lyme, Connecticut. Onze strategische ligging tussen New York en Boston voorziet ons team met de juiste inspiratie om de perfecte sound aan onze klanten te bieden, elke dag en elke minuut, het hele jaar.