Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Shotgun Microfoons

De lange reikers.

Soms kun je niet dichter bij een geluid komen dan nog steeds vrij ver weg. Een zeer directionele microfoon vangt het toch op. Volkomen duidelijk, en met alle details. Het is als het bouwen van een sonische tunnel, het geluid wordt in de richting van de microfoon getrokken, beschermt tegen alle andere ongewenste geluiden zodat het niet verloren gaat. Zoals de meeste audio professionals weten zijn Sennheiser shotgun microfoons hier altijd zeer goed in geweest.

Sport, rapportage, documentaires, omroep - ongeacht uw werkgebied: Sennheiser biedt een shotgun microfoon die bij uw behoeften past. Gemakkelijk te hanteren en met een zeer lage inherent self-noise, leggen ze zeker weten alle geluiden vast die u en uw publiek anders zouden missen.

Servicelinks

Accessoires voor microfoons & microfoonsystemen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel of accessoire voor uw microfoon of draadloos systeem? Klik hier voor uw originele Sennheiser reserveonderdeel.

Software Downloads

Wij bieden meerdere software applicaties om uw Sennheiser product te verbeteren. Maak uw keuze.

Actie tegen imitatie

Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.

Registreer uw product

Met een Sennheiser kan het niet missen. Registreer uw originele product om verzekerd te zijn van de best mogelijke service en te profiteren van vele voordelen.