SpeechLine Wired installatiemicrofoons

Omdat ieder woord telt

Ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen en geoptimaliseerd voor spraak – de installatiemicrofoons van Sennheiser

Maak kennis met het systeem

Tot op het fijnste detail

Geweldig voor zowel vergaderingen als presentaties, de microfoonserie SpeechLine Wired is speciaal ontwikkeld voor het gesproken woord en garandeert een spraakverstaanbaarheid van topklasse.

De SpeechLine Wired installatiemicrofoons bieden veelzijdige oplossingen voor diverse audiosituaties, en kunnen naadloos in iedere omgeving geïntegreerd worden waar het gesproken woord telt.

Tot op het fijnste detail

Gemaakt voor het gesproken woord

Behoud iedere nuance van ieder vocaal bereik – in iedere communicatie-situatie. SpeechLine Wired microfoons garanderen audio en spraakverstaanbaarheid van topkwaliteit.

Ieder model is voorzien van RF-afscherming om intermodulatievervorming met mobiele apparaten te voorkomen.

Gemaakt voor het gesproken woord

Bijzonder ontwerp

De SpeechLine Wired installatiemicrofoons zijn gebouwd om indruk te maken met hun stijlvolle, discrete ontwerp dat naadloos in iedere ruimte past. Ze kunnen vrijstaand gebruikt worden of permanent geïnstalleerd worden op tafels en lessenaars, of onopvallend aan het plafond bevestigd worden.

Bijzonder ontwerp

Geoptimaliseerd voor spraak

SpeechLine Wired installatiemicrofoons zijn geoptimaliseerd voor een maximale spraakverstaanbaarheid. Ze bieden een helder geluid en verbluffende kwaliteit, voor iedere spraaktoepassing en in iedere situatie.

Geoptimaliseerd voor spraak

Eenvoudige integratie, veelzijdig opstelbaar

De SpeechLine Wired installatiemicrofoons van Sennheiser zijn geschikt voor alle DSP-systemen, waardoor ze perfect in bestaande AV-omgevingen geïntegreerd kunnen worden. Het modulaire principe van de serie zorgt ervoor dat u toepassingen flexibel kunt aanpassen voor alle mogelijke verschillende vereisten.

Eenvoudige integratie, veelzijdig opstelbaar

Liever een draadloze oplossing?

Liever een draadloze oplossing?

De SpeechLine Digital Wireless productfamilie heeft met de SpeechLine Boundary 114-S Digital Wireless een microfoonoplossing in huis die de voordelen van de bedrade SpeechLine-microfoons koppelt aan de draadloze knowhow van Sennheiser. Meer

Neem contact met ons op

Sennheiser SpeechLine Wired – het ultieme geïnstalleerde microfoonsysteem voor spraakverstaanbaarheid. Vul vandaag nog het formulier in om erachter te komen hoe SpeechLine Wired kan helpen begrepen te worden.

Newsletter subscription