MK-Serie

Verrassende talenten. De juiste microfoon voor uw opnamen.

Het maakt niet uit of u nu een idee voor een lied thuis aan het opnemen bent, of dat u de kleinste resolutie en precisie in een studio-opname wilt bereiken. Ongeacht de opnamesituatie, zullen de twee microfoons uit de MK-serie van echte condensatoren ervoor zorgen dat uw talent schijnt. De MK 4 is bijzonder eenvoudig te gebruiken, terwijl de MK 8 een veelzijdig instrument is dat u voldoende ruimte geeft voor creatieve sound design.

Altijd de juiste keuze

De MK-serie beantwoordt elke eis die u zou kunnen hebben. Voor degenen die gewoon kwalitatieve geluidsopnamen willen maken, biedt de MK 4 studio geluid tegen een verrassend lage prijs. Intussen biedt de MK 8 geluidexperts een breed scala aan opties voor het vormgeven van het geluid. Beide microfoons zijn ideaal voor vocals, zoals boven het hoofd, evenals voor akoestische gitaren. Daarnaast is de MK 4 uitgegroeid tot de duidelijke favoriet voor vele technici als het gaat om gitaarversterkers. Tot slot, presteert de verstelbare MK 8 uitzonderlijk goed met piano's, orkesten en als een sfeer microfoon.

Altijd de juiste keuze

Puur en veerkrachtig

De combinatie van de elastische capsule montage en instelbare filters vermindert de impact en constructiegeluid tot een absoluut minimum. De MK microfoons zijn voorzien van een laag inherent self-noise en een maximale geluidsdruk van 140 dB. Dit transformeert hen tot geavanceerde luisteraars die scherpe signalen leveren, zelfs met veel dynamiek en luide bronnen.

Puur en veerkrachtig

Krachtige warmte

Beide MK microfoons zijn voorzien van 24-karaats, vergulde 1 diafragma's die u voorzien van een geluid dat u alleen kunt krijgen van een echte condensator microfoon.

Een geluid dat warm, krachtig en fijn opgelost is, over het audio frequentiespectrum. Bijgevolg zal de fijnste nuances van stem, spraak en instrumenten hun natuurlijke aanwezigheid behouden.

Krachtige warmte

Stevige metgezellen

Ondanks hun gedetailleerde en fijne studio geluid, zijn de MK microfoons ongelooflijk robuust gereedschap. Hun compacte elektronica, superieure materialen en zink gegoten behuizing zorgen ervoor dat ze de perfecte partner zijn voor ruwe opname omgevingen.

Stevige metgezellen

MK 4

Plug and Play: Geen Franje - Gewoon Puur en Helder Geluid

De MK 4 gaat vooraf aan technische extravagantie, en concentreert zich op het leveren van de best mogelijke geluidskwaliteit. De ware condensor, grootmembraam microfoon biedt een krachtige maar toch warme klank, die zowel direct en strak is met fijne treble resolutie.

De MK 4 is ontwikkeld voor professionele gebruikers in project studio's. Het is echter ook zeer geschikt voor andere opnameomgevingen en is voldoende veerkrachtig voor podiumgebruik. Het is ook een microfoon die betaalbaar is voor thuis recorders en muzikanten, want het combineert de belangrijkste elementen van een goede studiomicrofoon met een aantrekkelijke prijs. De fijnste klankstructuren zijn goed opgelost, terwijl geluid dat van opzij komt wordt opgenomen zonder verkleuring, waardoor de algehele geluidskwaliteit niet verandert. Verder heeft de microfoon een zeer harmonieuze aanwezigheid, met levendige middentonen en is ook zeer gedetailleerd in het bas bereik. Tegelijkertijd, is typische cardioïde annulering betrekkelijk frequentie-onafhankelijk, wat vrij ongebruikelijk is voor een groot membraan microfoon.

Plug and Play: Geen Franje - Gewoon Puur en Helder Geluid

MK 8

Aanpassen en Vormen Een veelzijdig instrument voor Ervaren Pros

De MK 8 is een verfijnd instrument voor de opnametechnicus die op zoek is naar extra besturingsopties. Het beschikt over vijf polar patronen (omni-directionele, wide cardioïde, cardioïde, super-cardioïde, figuur-van-acht) en is uitgerust met een lage cut/roll-off filters, evenals een drie-positie pad switch.

Op basis van de geavanceerde reeks van grote diafragma condensors van Sennheiser, biedt de MK 8 een gedefinieerde bas, fraai afgeronde middentonen en geopend treble. De MK 8 is direct en harmonieus, en levert een fijn opgeloste en zeer muzikale klank. Professionele gebruikers in het bijzonder zullen zijn veelzijdigheid waarderen - simpel gezegd, het kan in principe elke opname situatie aan.

Aanpassen en Vormen Een veelzijdig instrument voor Ervaren Pros

Newsletter subscription