Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

TeamConnect Ceiling

Breng uw vergaderingen naar de volgende dimensie

Sennheiser's conferentie-oplossing met een plafond microfoon en automatische bundelvorminge technologie

Sennheiser TeamConnect Ceiling is de conferentie oplossing die uw zakelijke communicatie naar de volgende dimensie brengt.

TeamConnect Ceiling maakt gebruik van een plafond microfoon installatie met automatische bundelvorminge technologie om de voordelen van draadloze en bedrade oplossingen te combineren met minimale ondersteuningseisen en een snel akoestiek configuratie in een vergaderruimte.
Ontdek de tweede generatie van onze unieke plafondmicrofoon met intelligente bundelvormingsfocus

De vrijheid van integratie

Vrijwel onzichtbare integratie

TeamConnect Ceiling is een perfecte pasvorm voor elk bestaand interieur concept of infrastructuur. Ofwel geïntegreerd in het plafond of in een hangende versie, het ingetogen ontwerp gaat goed met elk interieurstijl, en bevrijdt vergadertafels van zichtbare kabels en houdt het onderhoud tot een minimum.

Vrijwel onzichtbare integratie

Connectiviteit en compatibiliteit

Het conferentie systeem dat mensen verbindt

Gebruik uw eigen apparaat: Deelnemers aan de vergadering kunnen inbellen met het apparaat van hun keuze, of het nu een smartphone, tablet of notebook is. De TeamConnect centrale eenheid maakt ook echte cross-platform samenwerking mogelijk en is compatibel met Skype for Business, OpenScape, GoToMeeting, IBM, Cisco, Avaya en nog veel meer.

Het conferentie systeem dat mensen verbindt

Minder onderhoud

Installeer het één keer en gebruik op elk gewenst moment

Dankzij de baanbrekende bundelvorming technologie, past de plafond microfoon zich automatisch aan elke kamer of tafel lay-out zonder herconfiguratie en vermindert de technische vereisten ondersteuning tijdens de werking.

TeamConnect Ceiling
Installeer het één keer en gebruik op elk gewenst moment

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose TeamConnect Ceiling Meer
TeamConnect Ceiling Demo Video

Neem contact met ons op!

TeamConnect Ceiling is Sennheiser's nieuwe conferentie-oplossing met een plafond microfoon en automatische bundelvorming technologie. Vul vandaag het formulier in om te weten te komen hoe TeamConnect Ceiling uw vergaderingen naar de volgende dimensie kan brengen..