TeamConnect Family

Gemaakt voor samenwerking

De TeamConnect Family productgroep als onderdeel van de Sennheiser voor Business Portfolio bestaand uit kwalitatief hoogwaardige en technisch goed doordachte vergaderoplossingen voor zakelijke communicatie – ontworpen voor elke vergaderzaal en elke vergadersituatie.

Vergaderoplossingen voor elke gelegenheid en behoeften

De producten van de TeamConnect-Family zijn het conventionele TeamConnect-conferentie systeem, de draagbare TeamConnect Wireless-productoplossing en TeamConnect Ceiling, het conferentie-systeem met een plafond microfoon en automatische beamforming technologie.

U kunt alle drie de oplossingen integreren in alle soorten bestaande infrastructuren. Organisatoren kunnen snel en eenvoudig conferenties opzetten met een smartphone, laptop of tablet. Dankzij de standaard unified communications kunnen deelnemers een plug-and-play verbinding maken met lopende conferenties.

Connectiviteit en compatibiliteit

Unified communications-oplossingen in overeenstemming met het breng-uw-eigen-apparaat concept

Deelnemers aan de bijeenkomst kunnen inbellen met het apparaat van hun keuze, of het nu gaat om een smartphone, tablet of notebook. TeamConnect Family producten maken platformonafhankelijke samenwerking mogelijk en zijn compatibel met Skype voor Business, OpenScape GoToMeeting, IBM, Cisco, Avaya en nog veel meer.

Unified communications-oplossingen in overeenstemming met het breng-uw-eigen-apparaat concept

Wij begrijpen de klant

Kwalitatief hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten

In de TeamConnect-Family ontmoet de nieuwste technologie bewezen Sennheiser kwaliteit. Dit product assortiment brengt hypermoderne technologie met geavanceerde, gebruikersvriendelijke functies, 70 jaar ervaring en klantbehoeften samen.

Kwalitatief hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten

Uitstekend productontwikkeling

Award-winnende productontwikkelingen

TeamConnect Wireless en TeamConnect Ceiling ontvingen beide dit jaar de 'Best of Show Award' op de vakbeurs van geïntegreerde systemen Europa (ISE) 2016. TeamConnect Wireless won ook de Red Dot Award 2016 in de internationale ontwerpwedstrijd, elk jaar gehouden, voor de categorieën producten- en communicatieontwerp.

Award-winnende productontwikkelingen

Het systeem in een oogopslag

De TeamConnect Family producten zijn afgestemd op de individuele eisen van de moderne vergadercultuur en verschillende conferentie-scenario's. Probeer deze veelzijdige reeks van producten zelf uit en vind de juiste oplossing voor uw behoeften.

Download de vergelijking van het TeamConnect systeem
Het systeem in een oogopslag

Kies uw TeamConnect

TeamConnect Wireless

De eerste draadloze, draagbare audio-conferentie oplossing waarmee u een conferentie kunt houden met professionele geluidskwaliteit vanuit vrijwel elke ruimte zonder technische apparatuur.

  • Draadloos en draagbaar
  • Snelle conferentie setup ongeacht interieur ontwerp of de opstelling van de tafels
  • Voor maximaal 24 deelnemers

TeamConnect Ceiling

Dit conferentiesysteem maakt gebruik van een microfoon installatie aan het plafond met beamforming technologie om de voordelen van draadloze en bedrade oplossingen te combineren met minimale ondersteuningsvereisten in elke vergaderzaal.

  • 3 plafond installatie versies
  • Dekt 60 vierkante meter in ruimte
  • Beamforming technologie voor een automatische scherpstelling op de relevante luidspreker

TeamConnect Ceiling 2

Raise your meetings to a higher level with TeamConnect Ceiling 2. Whether conferencing, collaborating or presenting: The perfected version of the popular ceiling microphone TeamConnect Ceiling makes meetings with remote participants an unprecedented experience.

  • Automatic, patented beamforming technology enables free speech and movement
  • Sennheiser Control Cockpit software
  • Dante and analogue audio output
  • Easy installation via PoE

Nog meer vragen?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over hoe TeamConnect uw vergaderingen een nieuwe dimensie kunnen geven? Vul het formulier in en een vertegenwoordiger van Sennheiser zal snel contact met u opnemen.