Tourguide 1039

Informatie wordt een belevenis. Nauwkeurig en veilig.

Wanneer er veel te zeggen is en elk woord van cruciaal belang is, is Tourguide 1039 uw perfecte keuze voor de bezoekersbegeleiding.

Maak kennis met het systeem

Precies, persoonlijk, par excellence

Eindeloze individuele opties, geen compromissen - Tourguide 1039 is het professionele bezoekersbeleidingssysteem voor de hoogste eisen. Met enorme krachtreserves en voldoende ruimte voor echt op maat gemaakte toepassingen.

Hoogste bedrijfszekerheid

Eenvoudig, robuust, betrouwbaar: Tourguide 1039 werkt binnen de wereldwijde beschikbare UHF frequentieband. Zo zorgt het voor een veilige en vlotte bediening en een uitstekende audio transmissiekwaliteit zelfs bij gebruik van het maximum aantal frequenties. Standaard frequentie instellingen zorgen voor een eenvoudig en betrouwbaar systeem set-up.

Hoogste bedrijfszekerheid

Meer kanalen in de frequentie jungle

Het Tourguide 1039 bezoekersbeleidingssysteem ondersteunt de werking van maximaal 32 beschikbare transmissiekanalen binnen het frequentiebereik. Overmeestert zelfs grote evenementen met simultane vertaling in vele talen, zonder storing of de frequentie chaos.

Meer kanalen in de frequentie jungle

Genoeg kracht voor elke toepassing

Of het nu internationale beursevenementen, bezoekersbegeleiding of tolk toepassingen zijn - de innovatieve technologie van de Tourguide 1039 zorgt voor een betrouwbare en professionele audio-overdracht. In combinatie met de EP 01, HP 02 en NP 02 hoofdtelefoon zijn de beste spraakverstaanbaarheid en de hoogste hygiënische normen gegarandeerd. Bovendien, dankzij de uitstekende geluidskwaliteit is de Tourguide 1039 perfect geschikt als een systeem voor ondersteunend luisteren, gehoorapparaten kunnen eenvoudig worden aangesloten.

Genoeg kracht voor elke toepassing

Neem contact op

Sennheiser Tourguide 1039 - de perfecte keuze voor bezoekersinformatie. Vul vandaag nog het formulier in om te ontdekken hoe Tourguide 1039 de bezoekerservaring kan verbeteren.

Newsletter subscription