Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Vocale Microfoons

Uw stem voorop zetten

De ideale vocale microfoon verbetert de persoonlijkheid van uw stem, maar blijft er trouw aan. Het biedt de macht om te reiken, evenals de subtiliteit het publiek te raken. En terwijl het moet elke emotionele nuance moet opnemen die de uitvoerder wil overbrengen, moet het hardnekkig storende geluiden negeren niet bedoeld om te interfereren met het gezongen of gesproken woord. Functies die wezenlijk zijn voor iedere zangmicrofoon van Sennheiser, het verschil makend tussen volume en intensiteit.

Sennheiser biedt een breed scala aan vocale microfoons geschikt voor zowat elke stijl of applicatie die er is in de muziek of uitvoeringen. Van de robuuste road-proof in de handgehouden microfoon tot de krachtige podium microfoon tot de absolute premium grootmembraan condensatormicrofoon voor professionele studio-opnames.

Servicelinks

Accessoires voor microfoons & microfoonsystemen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel of accessoire voor uw microfoon of draadloos systeem? Klik hier voor uw originele Sennheiser reserveonderdeel.

Software Downloads

Wij bieden meerdere software applicaties om uw Sennheiser product te verbeteren. Maak uw keuze.

Actie tegen imitatie

Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.

Registreer uw product

Met een Sennheiser kan het niet missen. Registreer uw originele product om verzekerd te zijn van de best mogelijke service en te profiteren van vele voordelen.