evolution wireless G4

Ontwikkelt zich samen met u.

De industriële standaard: evolution wireless G4 is van oudsher de nummer 1 bij de makers van documentaires en radio- en tv-uitzendingen (ENG, mobiele journalistiek). Met de compleet nieuwe 500-serie is de G4 nu ook het betrouwbare systeem op elke professionele filmset.

G4 is altijd daar waar alles er in één take moet worden opgenomen.

Zoals bij het draaien in de open lucht voor documentaires of op de rode loper bij interviews. Op de grote filmset of in de studio. G4 vangt het magische moment, en wel zodanig professioneel, als was het al jarenlang zo gepland. Dankzij de eenvoudige en betrouwbare handling is evolution wireless de partner van filmmakers en journalisten.

voor documentaires, ENG en mobiele journalistiek.

evolution wireless G4 – 100P-series.

Een perfect broadcast-geluid dankzij de uitstekende flexibiliteit bij het in de open lucht draaien en field recording. G4 is een robuust, draadloos microfoonsysteem voor een flexibele bevestiging op oudere camera’s en is eenvoudig in gebruik.

evolution wireless G4 – 100P-series.

100P-series

 • Robuust draadloos all-in-one-systeem, flexibel te gebruiken voor audio-opnames in broadcast-kwaliteit
 • Uitstekende geluidskwaliteit, sterke constructie van de behuizing
 • Gebruiksvriendelijke menubesturing, snel in gebruik te nemen
 • Krachtige en betrouwbare draadloze overdracht
 • Reikwijdte: max. 100 meter/330 feet
 • Gebruikstijd max. 8 uur
100P-series

De keuze van professionals voor een uitmuntend filmgeluid.

evolution wireless G4 – 500P-series.

De perfecte oplossing voor filmmakers op grote filmsets, met max. 32 kanalen. De respectabele schakelbandbreedte van max. 88 MHz en het verhoogde HF-zendvermogen zorgen voor de beste overdrachtszekerheid, ongeacht onder welke omstandigheden dan ook.

evolution wireless G4 – 500P-series.

500P-series

 • Veelzijdig en flexibel te gebruiken
 • Uitstekend filmgeluid, sterke constructie van de behuizing
 • Gebruiksvriendelijke menubesturing, snel in gebruik te nemen
 • Reverszender met fantoomvoeding
 • Een bandbreedte van max. 88 MHz, max. 32 kanalen
 • Vergroot zendvermogen (max. 50 mW)
 • Gebruikstijd max. 8 uur
500P-series

evolution wireless G4

Education

Dankzij de afstandscontrole en -bediening met de Sennheiser Control Cockpit-software vormt de G4 de meest veelzijdige microfoonreeks voor bedrijfs- en onderwijstoepassingen. Met betrouwbare, toekomstgerichte oplossingen komt de ew 300 G4 tegemoet aan de reële behoeften van universiteiten en (hoge)scholen. Alle producten zijn 100% gericht op gebruiksgemak voor een veelheid aan gebruikers.

De ew 300 G4, met zijn robuuste, spraakgeoptimaliseerde microfooncapsules biedt uiterst flexibele oplossingen met een grootste klankkwaliteit en uiterste betrouwbaarheid bij elk type van presentatie. Dankzij de afstandscontrole en -bediening met de Sennheiser Control Cockpit-software vormt de G4 de meest veelzijdige microfoonreeks voor bedrijfs- en onderwijstoepassingen.

Live geluid

Van de kleinste podia tot de grootste arena’s dekt de 100-serie alles wat musici en performers met het publiek verbindt en zorgt voor snelle gelijkschakeling van max. 12 kanalen, terwijl de 500-serie bij multikanaaltoepassingen met een bandbreedte van max. 88 MHz zelfs de meest kritische professional overtuigt.

Radio. en tv-uitzendingen en film

Speciaal ontwikkeld voor de mobiele journalistiek is de 100-serie de industriële standaard en kan overal worden gebruikt waar alles snel en betrouwbaar in één take moet worden opgenomen. De compleet nieuwe 500-serie zorgt dankzij de grote bandbreedte voor een betrouwbare geluidsoverdracht bij de opnames van grote films.

Newsletter subscription