evolution wireless G4

Ontwikkelt zich samen met u.

Groeit mee: de evolution wireless G4 is gemaakt voor alle podia, klein en groot, binnen en buiten. Daarom zijn zowel musici als professionele sounddesigners even enthousiast over het meest flexibele live-systeem van Sennheiser.

G4 voelt zich overal thuis waar een beetje magie nodig is.

Live op een podium in uw favoriete setting of op grote festivals. Binnenshuis, in erediensten en in het theater. Geluidstechnici en enthousiaste gebruikers houden de flexibiliteit en veelzijdigheid – terwijl minder regelmatige gebruikers de eenvoudig set-up bewonderen, waardoor zij zich volledig op hun kerntaak kunnen richten; verbinding maken met hun publiek.

Voor het dagelijkse gebruik op het ieder podium.

evolution wireless G4 – 100-series.

Nu nog flexibeler, zekerder, eenvoudiger: Dat de 100-serie zowel bij sounddesigners als bij de minder regelmatige gebruikers de nummer 1 is geworden, ligt vooral aan het eenvoudige bedieningsconcept – en dat het systeem op het gebied van een live sound geen compromissen maakt.

evolution wireless G4 – 100-series.

100 Series

 • True-Diversity-ontvanger in halve rackbreedte in een volledig metalen behuizing met intuïtief LCD-display
 • D.m.v. infrarood gemakkelijke en flexibele draadloze synchronisatie tussen zender en ontvanger
 • Snelle toewijzing van frequenties voor max. 12 ontvangers d.m.v. van nieuwe Link-functie
 • Max. 20 compatibele kanalen
 • Een bandbreedte van max. 42 MHz met 1.680 vrij te kiezen frequenties, kan volledig op het UHF-bereik worden afgestemd
 • Reikwijdte: max. 100 meter
 • Groot zendvermogen (max. 30 mW), afhankelijk van de landspecifieke voorschriften
 • Alle sets nu met GA 3-rackmontageset
100 Series

Voor In-Ear-monitoring

evolution wireless G4 – IEM-series.

De absolute controle tijdens het optreden: Overal en altijd. De G4 In-Ear-monitoringsets maken uw optreden niet alleen voor het publiek tot een ware belevenis, maar ook voor uzelf.

evolution wireless G4 – IEM-series.

IEM Series

 • Stereozender in halve rackbreedte in een volledig metalen behuizing met contrastrijk OLED-display
 • Verbeterde, d.m.v. infrarood gemakkelijke en flexibele draadloze synchronisatie tussen zender en ontvanger, nieuw Backlit-IR-bereik op het display geeft nauwkeurig aan waar de componenten voor een snelle synchronisatie staan
 • Compatibel met de besturingssoftware WSM van Sennheiser voor een flexibele toewijzing en bewaking van de frequentie
 • Max. 16 compatibele kanalen
 • Een bandbreedte van max. 42 MHz met 1.680 vrij te kiezen frequenties, kan volledig op het UHF-bereik worden afgestemd
 • Reikwijdte: max. 100 meter
 • Groot zendvermogen (max. 30 mW), afhankelijk van de landspecifieke voorschriften
IEM Series

De keuze van professionals.

evolution wireless G4 – 500-series.

Wereldwijd bekende geluidstechnici vertrouwen op de veelzijdigheid van de G4 500, in het bijzonder wanneer het om multichannel-settings op de allergrootste podia gaat. Een bandbreedte van max. 88 MHz, max. 32 kanalen. Inclusief Ethernet Connection voor de Wireless Systems Manager (WSM)-software - voor het beste frequentiemanagement in multikanaalinstallaties.

evolution wireless G4 – 500-series.

500-series

 • True Diversity- ontvanger in halve rackbreedte in een volledig metalen behuizing met contrastrijk OLED-display
 • D.m.v. infrarood gemakkelijke en flexibele draadloze synchronisatie tussen zender en ontvanger
 • Max. 32 compatibele kanalen
 • Een bandbreedte van max. 88 MHz met 3.520 vrij te kiezen frequenties, kan volledig op het UHF-bereik worden afgestemd
 • Inclusief Ethernet Connection voor de Wireless Systems Manager (WSM)-software - voor het beste frequentiemanagement in multikanaalinstallaties
 • Groot zendvermogen (max. 50 mW, af te stemmen in drie stappen 10/30/50), afhankelijk van de landspecifieke voorschriften
500-series

evolution wireless G4

Education

Dankzij de afstandscontrole en -bediening met de Sennheiser Control Cockpit-software vormt de G4 de meest veelzijdige microfoonreeks voor bedrijfs- en onderwijstoepassingen. Met betrouwbare, toekomstgerichte oplossingen komt de ew 300 G4 tegemoet aan de reële behoeften van universiteiten en (hoge)scholen. Alle producten zijn 100% gericht op gebruiksgemak voor een veelheid aan gebruikers.

De ew 300 G4, met zijn robuuste, spraakgeoptimaliseerde microfooncapsules biedt uiterst flexibele oplossingen met een grootste klankkwaliteit en uiterste betrouwbaarheid bij elk type van presentatie. Dankzij de afstandscontrole en -bediening met de Sennheiser Control Cockpit-software vormt de G4 de meest veelzijdige microfoonreeks voor bedrijfs- en onderwijstoepassingen.

Live geluid

Van de kleinste podia tot de grootste arena’s dekt de 100-serie alles wat musici en performers met het publiek verbindt en zorgt voor snelle gelijkschakeling van max. 12 kanalen, terwijl de 500-serie bij multikanaaltoepassingen met een bandbreedte van max. 88 MHz zelfs de meest kritische professional overtuigt.

Radio. en tv-uitzendingen en film

Speciaal ontwikkeld voor de mobiele journalistiek is de 100-serie de industriële standaard en kan overal worden gebruikt waar alles snel en betrouwbaar in één take moet worden opgenomen. De compleet nieuwe 500-serie zorgt dankzij de grote bandbreedte voor een betrouwbare geluidsoverdracht bij de opnames van grote films.

Newsletter subscription