Wireless System Remote (WSR)

De WSR-app transformeert uw iOS-apparaat in een praktische afstandsbediening voor uw digitale draadloze ew D1 systeem. Individuele of meerdere apparaten kunnen worden geconfigureerd, beheerd en gecontroleerd.

WSR

Voor ew D1

Praktisch en echt handig: voor muziek en podium-gebaseerd werk, de WSR app kan alle details van alle ew D1's, configureren, controleren en organiseren.

Voor ew D1

WSR

Voor SpeechLine DW

SpeechLine Digital Wireles is de professionele oplossing voor sprekers, docenten en presentatoren: met de WSR app kunt u alle radio links op afstand bijhouden.

Voor SpeechLine DW

Alles is gemakkelijk bij te houden

Blijf te allen tijde op de hoogte van belangrijke functies, zoals de status van de batterij, de geluidsniveaus en de signaalsterkte met de WSR-app. Met de iPad versie kunt u zelfs de stage setup lezen met inbegrip van gebruiker foto's, of een rangschikking in een 19-inch rack via slepen en neerzetten. Slechts met een paar bewegingen van uw vinger wijzigt u de instellingen van een radio-link of hele groepen.

Alles is gemakkelijk bij te houden

Volledige toegang tot alle instellingen

Plaats alle ontvangers op de ideale locatie- en controleer ze van waaruit u het beste kunt werken, of dit nu de mengtafel, in het kantoor van de productie, of voor het podium is. De WSR app maakt volledige toegang tot alle instellingen mogelijk. Equalizers, de-essers, automatische niveau besturingselementen en uitgangssignalen kunnen allemaal worden aangepast voor de ew D1. SpeechLine DW gebruikers kunnen het geluid optimaliseren voor mannelijke of vrouwelijke stemmen, profielen maken of de low cut aan/uit schakelen.

Volledige toegang tot alle instellingen

Kleine vinger. Groot effect

U wilt meerdere radio links opzetten? Fluitje van een cent. Alle geselecteerde radio links kunnen worden geconfigureerd als een groep via handige meervoudige selectie, of bijgewerkt met de vooraf gedefinieerde parameters.

Kleine vinger. Groot effect

Speel op safe

Houd het iOS apparaat gewoon vast en controleer de signaalsterkte op het podium. De looptest modus zal de transmissie-kwaliteit in real time weergeven.

Speel op safe

Update eerst, dan genieten

De WSR-app vereist de nieuwste firmwareversie op ew D1 en SpeechLine DW systemen. Bij het opstarten, zal het automatisch apparaten met oudere firmware opsporen, en een update aanbieden (internetverbinding vereist).

Update eerst, dan genieten

WSR App

De WSR app tranformeert uw iOS apparaat in een practische afstandsbediening voor uw digitale draadloze ew D1 systeem.

Downloaden in de App Store
WSR App

WSR FAQs

 • In welke GHz-band moet de router werken?

  • - De router dient bij voorkeur te werken in de 5 GHz-band
   - Als de router werkt in de 2,4 GHz band, moeten mogelijke bronnen van interferentie, zoals WiFi of Bluetooth worden uitgeschakeld.

 • Op welke iOS-apparaten werkt de WSR app?

  • - iPhone® 5+ / iPad® 2+ / iPad Air®

 • Vanaf welke iOS-versie werkt de WSR app?

  • - 6+

 • Op welke Android-apparaten werkt de WSR app?

  • - De WSR app is momenteel niet beschikbaar voor Android-apparaten!

 • Met welke apparaten is de WSR app compatibel?

  • - De WSR app is speciaal ontwikkeld voor ew D1 en SpeechLine DW apparaten.

 • Hoe verschilt de WSR app van ew D1 en SpeechLine DW apparaten?

  • - SpeechLine DW menu's hebben zilveren stroken/banden en aanpasbare instellingen, zoals Sound Profile (man, vrouw, aangepast) of Low Cut   - Ew D1 menu's hebben zwarte stroken/banden en aanpasbare instellingen, zoals Equalizer (presets of aangepaste), De-Esser, Automatic Gain Control, audio-uitgang of Low Cut


 • Hoeveel apparaten kunnen gelijktijdig worden beheerd met behulp van de WSR app?

  • - Ew D1-serie: tot 15 apparaten
   - SpeechLine DW serie: tot 21 apparaten

 • De WSR app detecteert de ew D1 of SpeechLine DW apparaten niet - wat kan ik doen?

  • - Controleer de stroomtoevoer en de kabelaansluitingen (Ethernet).
   - Controleer de netwerkinstellingen (zie ook: "Hoe stel ik mijn netwerk in?")
   - Controleer de firewall-instellingen van uw router

 • De WSR app herkent mijn ew D1 / SpeechLine DW apparaat, maar maakt geen verbinding ermee - wat kan ik doen?

  • - De WSR app kan alleen worden gebruikt met apparaten die draaien met de nieuwste firmware. Als toegang tot internet beschikbaar is, kunt u de firmware via de WSR app bijwerken. (Zie ook: "Hoe kan ik mijn ew D1 of SpeechLine DW apparaten bijwerken?")

 • Wat is de Multiselect functie en hoe gebruik ik het?

  • - Deze functie maakt gelijktijdige configuratie van meerdere apparaten mogelijk.
   - Ipad: Met de Multiselect functie kunt u audio-instellingen voor meerdere apparaten tegelijk aanpassen. (Let op: de Multiselect functie werkt niet wanneer ew D1 & SL DW apparaten samen in een systeem worden gemengd).
   - Iphone: "Toepassen op alle" -functie: Eén instelling wordt toegepast op alle andere apparaten. Apparaat selectie is NIET mogelijk.
   - Alle standaardwaarden worden weergegeven in oranje als de instellingen tussen apparaten verschillen.

 • Verlies ik mijn WSR app-instellingen als de app is uitgeschakeld?

  • - Nee, alle instellingen worden behouden en toegepast en opgeslagen in de ontvanger-instellingen.

 • Hoe kan ik mijn ew D1 of SpeechLine DW apparaten bijwerken?

  • - De apparaten kunnen worden bijgewerkt via het WSR-app. Om dit te doen, selecteer een apparaat en de beschikbaarheid van een update via het "Apparaat" menu-item. Als er een update beschikbaar is, wordt u gevraagd om het te downloaden.

 • Is er een parent/child beschikbaar?

  • - Nee, er is geen parent/child beschikbaar Echter, de laatste wijziging die gemaakt is in een parameter wordt gebruikt.
   - Het is aanbevolen om het draadloze netwerk te beveiligen met een wachtwoord / om toegang tot het draadloze netwerk te beperken.

 • Hoe stel ik mijn netwerk in?

  • - Stap 1 (Netwerkinstellingen):

   De mDNS functie maakt het mogelijk om automatisch te detecteren en apparaten weer te geven in uw netwerk.

   SpeechLine DW: mDNS moet worden ingeschakeld op de Speechline DW ontvanger (Netwerkinstellingen menu-item "mDNS") zodat de WSR app het apparaat kan detecteren en mee kan communiceren.

   ew D1: mDNS is standaard ingeschakeld

   - Stap 2 (IP setup):

   Gewoonlijk wordt DHCP gebruikt in netwerken om IP-adressen automatisch toe te wijzen. Als DHCP wordt gebruikt, is er geen verdere configuratie nodig.

   Als DHCP niet beschikbaar is of als u complexe netwerken heeft, neem dan contact op met uw netwerkbeheerder die het netwerk zal configureren, inclusief IP-opdrachten.

   - Stap 3 (Apparaat setup):

   Ontvanger, router en WSR app apparaat moeten in hetzelfde netwerk zijn. De ontvanger en de router moeten met elkaar worden verbonden via een Ethernet-kabel, het WSR app apparaat moet worden verbonden met de router via WiFi.

   De WSR app detecteert automatisch apparaten in het netwerk en slaat ze op.

*Apple, the Apple logo, iPhone, iPad and iPad Air are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.